Uvjeti prijave i odjave

Slažem se s uvjetima dostave i plaćanja navedenima na ovom obrascu. Potvrđujem istinitost podataka navedenih u prijavnom obrascu!*

Uvjeti plaćanja

Uplatu izvršite prema uplatnici koja se generira nakon ispravno ispunjene i online poslane prijave.

Uplatnica automatski zbraja više polaznika i druge popuste.​

Ukoliko nemate mogućnost online prijave ili postoje problemi s online prijavom molimo da nas kontaktirate.

Raspored rada i satnica dani su u pozivu.

U cijenu seminara uključeno je osvježenje uz kavu, napitci, troškovi radnih i pisanih materijala, dvorana, tehnika, predavači. Stručni seminar bit će održan samo u slučaju dovoljnog broja prijavljenih polaznika seminara. Pridržavamo pravo na eventualne izmjene predavača, mjesta održavanja seminara ili otkazivanja seminara. O svim izmjenama ćemo Vas pravovremeno obavijestiti telefonski ili e-mailom.

Ukoliko se seminar otkazuje na našu inicijativu, a izvršili ste uplatu kotizacije - istu ćemo vratiti na Vaš račun ili ona može biti korištena za naredni seminar.

U slučaju da želite stornirati svoju prijavu za seminar (odustati od seminara), molim Vas da to učinite pisanim putem najmanje 5 dana prije održavanja seminara. Ukoliko nas ne kontaktirate pisanim putem u roku od pet dana prije održavanja seminara snosit ćete troškove u punom iznosu seminara. U slučaju Vaše spriječenosti moguće je ustupiti svoju prijavu za seminar drugim osobama.

U slučaju da su Vam potrebne dodatne informacije rado ćemo Vam odgovoriti na Vaša pitanja putem maila, telefaksa ili telefona.

Namjera nam je pružiti Vam stručne informacije u što kvalitetnijem i praktičnijem izdanju, za što će se posebno potruditi stručnjaci koje smo angažirali s obzirom na visoku razinu praktičnog i teoretskog znanja.

Zahvaljujem Vam na ukazanom povjerenju i srdačno Vas pozdravljam!

"TPT Edukacije" - obrt za pružanje intelektualnih usluga
Vlasnik Tomislav Pandžić
Kralja Tvrtka 4, 34000 Požega
OIB: 55967593756
MBO: 97792594
IBAN: HR2623600001102630718
Tel: 034/272-042
Mobitel: 091/5030-454